Marika Gombitová

piesne (198)

  texty (180) / preklady (4)
  akordy (62) / taby (0)
  noty (0) / slideshow (0)

články (94)
fotogaléria
diskusia
videá
diskografia
v obchode
odkazy
koncerty
sťahuj



pridaj vlastný článok

Marika Gombitová:
Marika Gombitová se nezdá: Noblesu vyměnila za pořádného buřta - PředchozíDalší 1. listopadu 2019 ? 08:50Sdílej: Za měsíc uplyne už 39 let od ch... - blesk.cz


Kateřina Brožová:
Gombitová, Patejdl, Brožová, Polívka či Jágr... S Gottom sa lúčili
stovky osobností
- Pravda 13.10.2019 09:09 Marika GOmbitová Speváčka Marika Gombitová prichádza na z... - pravda.sk


Marika Gombitová:
Zarmútená Gombitová prišla do Prahy na pohreb Gotta († 80): Vnútorný
boj, o ktorom tušil málokto
- 9 zdieľaní Zdieľaj Diskusia / 20 Zapnúť upozornenia Máte tip? Dajte nám vedie... - cas.sk


Marika Gombitová:
Odchody smútiacich z pohrebu Gotta († 80): Rozlúčiť sa prišla aj Marika
Gombitová
- Odchody smútiacich z pohrebu Gotta († 80): Rozlúčiť sa prišla aj Marika Gombitová... - cas.sk


Marika Gombitová:
Smrť Karla Gotta († 80) zasiahla aj slovenskú prezidentku: Úprimné slová
Čaputovej
- Smrť Karla Gotta († 80) zasiahla aj slovenskú prezidentku: Úprimné slová Čaputove... - cas.sk


Marika Gombitová:
S Karlom Gottom († 80) sa lúči aj Marika Gombitová: Slová, ktoré by
najradšej nikdy nevyslovila
- S Karlom Gottom († 80) sa lúči aj Marika Gombitová: Slová, ktoré by najradšej nik... - cas.sk


Marika Gombitová:
Marika Gombitová po 30 letech doma: Na hřbitově prosila o odpuštění - Předchozí Další 1. září 2019 ? 20:00Sdílej: Po dlouhých 30 letech přijela Mar... - blesk.cz


Marika Gombitová:
Marika Gombitová sa vrátila na východ do rodnej obce - 27.08.2019 Topstar.sk Hudba Jozef Kačmáry JOZEF KAČMÁRY redakcia/DK REDAKCIA/DK Mar... - noviny.sk


Marika Gombitová:
Gombitová chcela odstúpiť z ankety Najväčší Slovák, RTVS spravila
prekvapivý krok: Veľký zásah do programu!
- Gombitová chcela odstúpiť z ankety Najväčší Slovák, RTVS spravila prekvapivý kro... - cas.sk


Marika Gombitová:
Marika Gombitová po umiestnení v TOP 10 ankety Najväčší Slovák:
Šokujúce rozhodnutie!
- Marika Gombitová po umiestnení v TOP 10 ankety Najväčší Slovák: Šokujúce rozhodn... - cas.sk


 

Marika Gombitová

Fanúšikov: 18



A B C Č D E F G H CH I J K L Ľ M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž



ako:
Diskografia - Marika Gombitová:
Diskografia - Marika Gombitová:
2015 album VOLNE MIESTO... / ATELIER DUSE
2011 album SMOLIARI / DVAJA (FONTANA PRE ZUZANU)
2010 album DUETA
2010 album MINCE NA DNE FONTAN (CD I., CD II.)
2010 album Balíček snov + Keď sa raz oči dohodnú
2009 album Slnecny Kalendar [r][e] [2cd]
2008 album Gold - Najkrajsie Sladaky
2008 album Dievca Do Dazda [r] [2cd] /ce
2008 album Nej Slovenske Hity Vsech
2008 album Nejvetsi Slovenske Hity 60.-70
2007 album Zostan
2007 album Nejlepsi Vyber 80.let
2007 album Best Of Okey Vianoce
2007 album Vyznanie - BEST OF [2CD]
2007 album Marika No.5 /EDICIA SME/
2007 album Hit storočia [2CD]
2006 album Marika No. 5 [REEDICIA]
2006 album Okey Piánko 4
2005 album Gold
2005 album Voľné miesto v srdci (komplet 6 - reedíci...
2004 album Ateliér duše (komplet 7 - reedícia)
2004 album Kam idú ľudia (reedícia)
2004 album Mince na dne fontán (reedícia)
2002 album Slnečný kalendár (reedícia)
2000 album Moj Maly Pribeh [r] [2cd] /Special Edicia
1998 album MODUS komplet 1
1993 album Polnočné otázky
1986 album Voľné miesto v srdci

dvd:
2004 dvd Neberte nám princeznú (DVD)

kniha:
2016 kniha Úlomky vzpomínek
2016 kniha Úlomky spomienok
2014 kniha Marika Gombitová - Životný príbeh
2009 kniha Normálne 70. Roky

kompilacia:
2017 kompilacia LEGENDARNI CESKOSLOVENSKE SLAGRY - DU
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 70.LETA
2016 kompilacia RETRO-STEREO PARTY 80.LETA
2014 kompilacia NEJ HITY BALADY MILENIA
2013 kompilacia 80.LETA-50 DUVODU PRO MIT
2009 kompilacia Nej Duety Vsech Dob
2008 kompilacia Nej Diskoteka Vsech Dob
2008 kompilacia Gold - Najkrajsie Duety
2008 kompilacia 15 Naj Sk Hitov
2007 kompilacia Gold Vianoce
2007 kompilacia LASKA MOJA
2007 kompilacia SK HITY 5
2006 kompilacia SK HITY 3
1998 kompilacia Domáce Vianoce

singel:
2015 singel TEN PRIBEH ZA NAS SEN STAL
2001 singel Môj malý príbeh (reedícia)
2000 singel Dievča do dažďa (reedícia)
2000 singel Dievča do dažďa

a môžte aj Pridať album (ak tu chýba)

V obchode
V obchode
20082xCDGOMBITOVA MARIKADIEVCA DO DAZDA14.36 EUR
2004CDGOMBITOVA MARIKAMOJ MALY PRIBEH9.34 EUR
1995CDGOMBITOVA MARIKAZOSTAN (REEDICIA)12.84 EUR
 
»
Tvoje obľúbené položky
Tvoje obľúbené položky
»
Najnovšie videá
Najnovšie videá

Marika Gombitová - Koloseum

Miro Žbirka a Marika Gombitová - Nesp

Marika Gombitova - Vyznanie

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT 2015 - Gyön

Marika Gombitová, Ján Lehotský a Vaš

Miroslav Žbirka a Marika Gombitová - V

»
Diskusia
Diskusia
Diskutuj:
Prezývka:
Tvoj komentár:


Text v piesni -Cukráreň na dlani - má byť v
2.slohe Každý deň nám ... viac

Marko

Zboznujem marikine piesne... viac

Marko

Zboznujem marikine piesne... viac

Matej

Marika bude koncertovat teraz v septembri spolu zo
Zbirkom, Tesim sa.... viac

Dušan

Naša zlatá a milá Marika.Stále skvelá a
krásna... viac

Peto

Kupil som si CD a je to naozaj uzzasne. Len
problem s kupenim je.nemaju ho vs... viac

Pozri celú diskusiu

»
Najnavštevovanejšie piesne
Najnavštevovanejšie piesne
»
Nové albumy interpreta
Nové albumy interpreta
2xCD Modus Balicek snov / ked sa raz oci dohodnu
2xCD Balicek
snov / ked
sa raz oci
dohodnu
2xCD Gombitova M. Slnecny kalendar [r]
2xCD Slnecny
kalendar
[r]
2xCD Gombitova M. Moj maly pribeh [r]
2xCD Moj maly
pribeh [r]
2xCD Gombitova Marika Dievca do dazda
2xCD Dievca do
dazda
CD Gombitova Marika Vyznanie
CD Vyznanie
DVD Film Neberte nam princeznu
DVD Neberte
nam
princeznu



home | interpreti | register piesní | cd & dvd shop | pripomienky/nápady | kontakt | ochrana údajov | inzercia